sâmbătă, 10 septembrie 2016

Shell Rimula Ultra 5W-30 cateva informatii despre el

Astazi vreau sa discutam despre cel mai important membru al familiei noastre, desigur este vorba despre masina noastra, desigur in cazul in care aceasta exista. Ei bine masina noastra are la fel ca si un copil nevoie de atentia noastra. Pentru ea motorul este ca o inima, daca nu reusim sa il protejam oricand o putem pierde. Pentru ca acest lucru sa nu fie posibil a luat nastere seria de uleiuri pentru motor Shell Rimula.
IMG_0005
Ele au rolul de a proteja motorul anumitor masini impotriva mai multor factori, printre care se regaseste si uzura motorului. Unul dintre aceste uleiuri este Shell Rimula Ultra Este cea mai noua inventie a celor care detin firma si are rolul de a va ajuta sa va bucurati pentru o perioada mult mai lunga de timp de masina. Pretul lui este unul foarte accesibil daca tinem cont de numeroasele benficii pe care motorul masinii voastre le are. El este recomand pentru motoare grele cum ar fi Euro 4, Euro 5 si Euro 6.

De ce va recomand acest ulei de masina? Simplu pentru ca el este realizat cu ajutorul unei tehnologii inovatoare testata de foarte multe persoane. Mai exact este vorba de tehnologia Dynamic Protection Plus, ea este o combinatie unica intre alte doua mari tehnologii, dintre care una este proprietate a companiei Shell, dar sa nu intram foarte mult in detalii. Aceasta tehnologie aduce numai beneficii masinilor care aleg sa foloseasca acest ulei de masina in decursul anilor. Mai exact vorbim de o durata de viata a motorului, mult mai mare decat cel folosit la o masina ce nu utilizeaza un astfel de ulei, o reducere a consumului de conbustibil, dar si multe altele. Acestea sunt primele beneficii care imi vin in minte atunci cand ma gandesc la acest ulei, desigur insa ca mai sunt multe altele pe care va invit sa le descoperiti si singuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu